Левски и ЦСКА не се победиха при 19-годишните

Левски и ЦСКА не се победиха при 19-годишните

Novsport

03-05-2019, 20:35

Левски и ЦСКА завършиха 1:1 в дербито на 26-и кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Срещата се игра на един от помощните терени на стадион "Георги Аспарухов".  

В началото на срещата играч на ЦСКА върна лошо топката към своя вратар, но стражът Борис Груев изчисти в корнер. 

Малко след това Христо Радков стреля от пряк свободен удар право в ръцете на вратаря на Левски Петър Иванов. "Сините" отговориха с далечен удар на Мартин П. Петков. 

В 30-ата минута Патрик-Габриел Галчев от Левски беше оставен сам в наказателното поле, получи центриране отдясно и с глава стреля, но прати топката в аут. 

Осем след това ЦСКА поведе. Беше отсъдена дузпа за "червените" за нарушение срещу Йоан Бауренски. Борислав Будинов бе точен от бялата точка - 0:1. 

Левски започна по-активно втората част. Далечен удар на Мартин П. Петков излезе в аут, а шут на Патрик-Габриел Галчев от фаул бе отразен в корнер от вратаря на ЦСКА. 

Домакините изравниха в 60-ата минута. Симеон Димитров бе точен за 1:1, след като засече подаване отляво. 

В 75-ата минута Борислав Будинов бе близо до втори гол за ЦСКА, но далечният му шут се удари в гредата. Малко по-късно изстрел от пряк свободен удар на влезлия като резерва за гостите Емил Ценов профуча покрай вратата. В края двата тима си размениха по едно положение. Удар на Александър Макрис от Левски бе отразен от вратаря на ЦСКА, а в ответната атака далечен изстрел на Емил Ценов бе избит от стража на домакините.

Източник: Novsport

Последни новини