Левски изпуска пари от Сейдахмет

Левски изпуска пари от Сейдахмет

Novsport

17-06-2019, 08:24

Левски ще се размине с пари от въздуха. "Сините" щяха да намажат процент от продажбата на Еркебулан Сейдахмет от Уфа в Кайрат.

Двата клуба в момента водят преговори за трансфер на таланта, пишат медиите от родината му. Тимът от Казахстан е готов да брои сериозна сума за Сейдахмет, който е любимец на феновете в Казахстан. На "Герена" пък щяха да вземат 50%, ако не бяха избързали и бяха забавили малко топката.

В петък Сейдахмет разтрогна със "сините", след като в сряда е било взето окончателно решение, че той няма да продължи кариерата си в Левски. Иначе родният гранд имаше договор с Уфа да задържи Еркебулан до Нова година.

Освен това двата тима се бяха разбрали, че ще делят парите, ако се стигне до негов трансфер в трети отбор, докато все още е под наем в София. Запознати твърдят, че интерес към него има и от още един отбор. Става въпрос за един от грандовете в Русия.

Еркебулан записа 3 мача, откакто дойде на "Герена" през зимата с препоръка от Станимир Стоилов. Крилото не успя да се разпише, а освен това страдаше и от контузия.

Първоначално Петър Хубчев е обявил, че той остава на "Герена". По-късно обаче бившият национален селекционер променил мнението си и отсякъл, че няма нужда от този футболист. Еркебулан носеше и голяма реклама на Левски в Казахстан, където заради него сънародниците му следяха всеки мач на "сините".

Източник: Novsport

Последни новини