Левски натиска играчи за нови договори през паузата

Левски натиска играчи за нови договори през паузата

Novsport

09-11-2019, 08:40

Станислав Костов повлече крак на „Герена", след като подписа нов договор с Левски. За сега обаче „сините" не могат да се похвалят с успех при останалите играчи, които са получили предложение да останат в Левски.

„Меридиан мач" вече обяви, че заедно с Костов в сметките на Петър Хубчев твърдо влизат Живко Миланов и Хали Тиам. Двамата обаче все още не са дали отговор. Нищо, че измина доста време, откакто им бяха предоставени офертите. Причината за това е, че преговорите между тях и Левски в момента са замразени.

На „Герена" обаче няма да оставят нещата така. Изпълнителният директор Павел Колев ще форсира разговорите с двамата футболисти и техните агенти. Решението за забавянето на тези разговори е дошло не само от играчите, но и от „сините”, които са искали футболистите да мислят единствено за мачовете от първенството, които се натрупаха наведнъж заради непредвидените паузи, настъпили в следствие на изборите.

Треньорът Петър Хубчев ще има да решава и други казуси. Той ще трябва да търси начин как да излъже колегата си Ферарио Спасов с играчите, с които разполага.

Със сигурност той няма да разчита в неделя на Филипе Нашименто и Франко Мазурек, както и на Насиру Мохамед. Първите двама отварят сериозна дупка в състава. Те са играчите, които трябва да захранват с топки нападателите. Срещу Етър „сините" се справиха и без тях. Там действаше успешно Паулиньо.

Не е ясно обаче дали тази тактика отново ще се окаже успешна. Особено, след като Ферарио Спасов вече е забелязал как действат гостите в такива моменти. Освен това Паулиньо е доста полезен и на крилото, а Ботев отдавна има проблеми в дясната зона на защитата си.

Източник: Novsport

Последни новини