Левски планира лагер в Австрия

Левски планира лагер в Австрия

Novsport

25-03-2019, 09:11

Левски за пръв път от шест години насам планира летен лагер в Австрия. За последно „сините" тренираха в страната на Моцарт през лятото на 2013 година. След това подготовките им се провеждаха изцяло у нас. За последните две години нямаше и много време, защото тимът от „Герена" взе визите си за Европа след бараж.

Сега обаче Георги Дерменджиев настоява за лагер в Австрия, където Левски да може да си свери часовника с отбори, които са близки до евентуалните съперници, които ще го дебнат в първите кръгове на евротунирите. Стига „сините" да нямат проблеми и да се класират там. През миналото лято тимът от „Герена" изигра 3 мача преди старта си в Лига Европа, а само един от тях бе срещу съперник от чужбина - Александрия от Украйна. Това в крайна сметка изигра лоша шега на Делио Роси и Левски записа чутовен срам с отпадането от Вадуц. Към това все пак трябва да прибавим и тотално обърканата физическа подготовка, която имаха „сините" преди сблъсъците с тима от Лихтенщайн.

Този път обаче „сините" няма да заложат на любимата си в миналото база в Линдабрун, а ще търсят друга, която разполага с повече екстри.

Източник: Novsport

Последни новини