Левски привлича още един вратар

Левски привлича още един вратар

Novsport

22-03-2019, 08:34

От Левски вече работят по набелязването и привличането на нови играчи през лятото, въпреки че сглобяването на анонсираните селекционен съвет и скаутско звено се бави. След края на сезона “сините” ще се опитат да привлекат още един вратар, пише “Тема спорт”.

В момента на “Герена” разполагат с национала Николай Михайлов, както и юношите на клуба Николай Кръстев и Петър Иванов. Младоците обаче не са сериозна алтернатива на Михайлов, който застана под рамката през пролетния полусезон. Той пази стабилно в шестте изминали мача.

Николай се завърна на “Герена” през ноември миналата година. Той сключи контракт до края на сезона. Наскоро призна, че след приключване на първенството му предстоят разговори с новите шефове за това дали ще остане или не. От Левски трябва да са готови с негов заместник, в случай че 30-годишният страж си тръгне.

През зимата “сините” се разделиха с двама вратари - Божидар Митрев и Мартин Полачек. Те бяха и хората, които се редуваха под рамката през есенния полусезон. Първият започна кампанията като титуляр и капитан. Още във втория мач от нея - реванша с Вадуц (3:2) от Лига Европа, обаче настоя да бъде сменен на почивката.

След това бе разжалван, а щафетата пое взетият през юни миналата година Полачек. Словакът обаче също бе колеблив и в края на есента тогавашният треньор Славиша Стоянович ги въртеше, а преди старта на зимната подготовка им посочи вратата.

И двамата вече разтрогнаха с тима, като Полачек го направи в началото на тази седмица. В момента той е без отбор, докато Митрев отиде в румънския Волунтари.

Източник: Novsport

Последни новини