Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА

Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА

Novsport

27-08-2019, 15:17

 Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за дербито с ЦСКА на 1 септември. Цените на ценните хартийки за „сините” фенове са с цена от 10 и 15 лева.

Ето какво написаха от Левски:

„Уважаеми привърженици, билетите за „ЦСКА-София“ - „Левски“ от 8-ми кръг на ППЛ са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 1 септември, неделя от 17:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Пропуски ще се продават на касата пред Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 28 август, сряда до 31 август, събота, от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от мрежата на BestTickets, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Office 1, книжарници Orange и касите на зала „Арена Армеец“.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

 Цените на билетите са както следва:

Сектор Б – 10 лв.

Сектор В – 15 лв.

 За да се улесни достъпът до трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени входове 12, 13 и 14 на Сектор В, както и входове 6, 7, 8 и 9 на Сектор Б.

 За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.”

Източник: Novsport

Последни новини