Левски тръгна мощно при новия треньор (СНИМКИ)

Левски тръгна мощно при новия треньор (СНИМКИ)

Novsport

05-08-2018, 20:26

Левски потегли с победа под ръководството на новия си старши треньор Славиша Стоянович. "Сините" се наложиха като Ботев (Вр)

В началните минути съперниците си размениха по един неточен удар - Даниел Гаджев за домакините и Жорди Гомес за гостите.

В 8-ата минута Левски поведе. Чудесна атака стигна до Обертан, който пусна към Гомес в наказателното поле. Испанецът чукна с едно към Станислав Костов, който от непосредствена близост прати топката във вратата за 0:1.

Последваха равностойни минути, без нищо интересно и пред двете врати. В 33-ата Юлиан Ненов стреля от дистанция, топката рикошира в играч на гостите и заблуди Полачек, който все пак успя да реагира навреме и да я улови.

В 40-ата минута Станислав Костов получи в наказателното поле, обърна и стерля, но ударът му бе блокиран от Керчев. На отстрещната врата Домовчийски бе изведен в наказателното поле и стреля по диагонала, но Полачек спаси. В ситуацията, обаче бе маркирана и засада. Апостолов пък опита да прехвърли "синия" страж, но прехвърли и вратата.

В самото начало на втората част Кабрал влезе в наказателното поле и стреля опасно, но вратарят спаси. Последваха силни минути за домакините, които поеха инициативата и натиснаха "сините" футболисти. Това обаче не доведе до чисти голови положения.

В 67-ата минута Керчев засече с глава центриране от корнер, но много високо над вратата. Секунди по-късно Мариани стреля неточно от дъгата пред наказателното поле.

В 72-ата минута мощен изстрел на Спас Георгиев бе отклонен от Ейолфсон и топката премина до лявата греда.

В 80-ата минута Левски можеше да си подпечата трите точки. Белаид изведе чудесно в наказателното поле Кабрал, който преодоля Керчев и стреля, но над напречната греда. Малко след това Жорди Гомес стерля извън наказателното поле, но Николай Кръстев улови. Кабрал прати топката в мрежата, но голът бе отменен заради засада.

В 85-ата минута гостите си гарантираха победата. Кабрал получи пред наказателното поле, влезе малко навътре и с мощен изстрел прати топката неспасяемо под напречната греда за 0:2.

Източник: Novsport

Последни новини