Левски ще се готви цял месец в Кипър

Левски ще се готви цял месец в Кипър

Novsport

18-12-2018, 17:50

 Левски ще изкара едномесечен лагер в Кипър по време на зимната си подготовка.

Старши треньорът Славиша Стоянович събира футболистите за първи тренировка за новата 2019 година на 8 януари, а два дни по-късно софиянци заминават за Острова на Афродита, където ще останат до 9 февруари. Стоянович предвижда Левски да изиграе шест контроли, като съперникът в една от тях вече е уточнен и това е четвъртият в сръбското първенство Чукарички Белград.

Левски е отправил оферти към Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал за продължаване на изтичащите им през лятото договори и очаква скоро отговор от тях.

"Цветкович и Яблонски са получили писмени оферти още на 8 ноември, предстоят разговори с футболистите. При Кабрал на малко по-късен етап стана ясно какво сме готови да му предложим. За нас е важно да чуем отговорите от тях в най-скоро време, за да знаем на кого ще можем да разчитаме. Спрямо отговорите им, които се надявам скоро да получим, ще видим кого да привлечем през зимата. Знам на какви позиции иска да се подсилим треньорът и какво иска да направи той със състава. Надявам се да успеем да привлечем и българи", каза изпълнителният шеф на "сините" Красимир Иванов.

Източник: Novsport

Последни новини