Легендарен клуб вади милиони, за да вземе Ренан

Легендарен клуб вади милиони, за да вземе Ренан

Novsport

15-07-2019, 16:27

 Двукратният европейски шампион – Бенфика, продължава да иска да промени сериозно настоящия си състав. Последният искан футболист в списъка на треньора Бруно Лаже е вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос, пише noticiasaominuto.

Според информацията на медията посредник, свързан с Бенфика, се е свързал с Лудогорец, за да разбере как може да се случи сделката. Въпреки това твърденията са, че осемкратният шампион на България е „отговорил” с клаузата за откупуване в договора на Ренан.

Съвсем наскоро Ренан удължи своя контракт с разградските „орли”, парафирайки до лятото на 2022-а година. Португалското издание твърди, че клаузата за трансфериране на Ренан от „Лудогорец Арена” е 2,5 милиона евро до септември. След деветия месец от годината тя ще набъбне до пет милиона евро.

Sport do Minute пише, че това изглежда трудна цел за „лисабонските орли” да могат да привлекат стража на „разградските орли”. През миналия сезон Ренан дос Сантос изигра 31 мача за Лудогорец. Преди малко повече от седмица Бенфика трансферира нападателят Жоао Феликс в Атлетико Мадрид за повече от 120 милиона евро.

Източник: Novsport

Последни новини