Лекарите в Черно море вдигат Фенуш за гостуването на „Герена"

Лекарите в Черно море вдигат Фенуш за гостуването на „Герена

Novsport

22-05-2018, 10:24

Лекарския щаб на Черно море ще направи всичко възможно Мехди Фенуш да се възстанови от мускулната травма за решителния сблъсък срещу Левски в четвъртък. Точно преди да отпътува за Пловдив в мача реванш срещу Локомотив, Мехди Фенуш е почувствал болки, а изследванията са показали, че травмата не е сериозна, но въпреки всичко тя не му дава възможност да играе срещу пловдивските „смърфове", пише "Меридиан мач".

Проблемите на алжирското крило дойдоха в първия мач срещу Локомотив във Варна, когато към средата на първото полувреме почувства остра мускулна болка, но въпреки всичко показа характер, отбеляза дори майсторски гол, а в 88-ата минута принудително бе заменен от португалския плеймейкър Фабио Мартинс. В оставащите два дни ръководството се надява контузията му да отшуми и той да пътува с основната група за финалния мач в София.

Мехди Фенуш игра много силно в ървите срещи от баражите срещу Септември и Локомотив и реализира 3 гола в изиграните до сега 12 срещи, откакто е играч на Черно Море.

Източник: Novsport

Последни новини