Локо Пд представи голяма надежда

Локо Пд представи голяма надежда

Novsport

28-04-2019, 12:26

Те са млади, целеустремени и амбициозни. За тях футболът е истинска и голяма любов. Те вече знаят, че постигането на мечтите и целите върви в комплект с много труд и лишения. Те са момчетата, на които днес възлагаме надеждите за бъдещето на Локомотив.

Така официалният сайт на Локомотив Пловдив стартира представянето на някои от големите таланти в "черно-бялата" школа. Днес вниманието от Лаута е насочено към Мартин Паскалев, който преди 8 дни записа официален дебют в мъжкия професионален футбол, влизайки в игра по време на мача Дунав - Локо (2:0).

Той е роден на 25 декември 2001 година в Свиленград. Започва да тренира футбол в местния клуб, когато е осемгодишен, по-късно минава през школата на ЦСКА. От година и половина е част от Локомотив Пловдив, като първият му треньор е Кириякос Георгиу, а в момента е част от отбора на юношите старша възраст под ръководството на Димитър Палазов.

Според Мартин, за да е успешен, един футболист трябва да притежава много воля, хъс, характер и…малка доза късмет.

Младият талант дебютира с представителния отбор на черно-белите при гостуването им на Дунав Русе на 20 април. 

"Чувството е уникално. Пожелавам го на всеки“, споделя Мартин.

В краткосрочен план амбициите му са да се представя все по-добре и все по-често да получава шанс да играе в първия отбор.

Времето му е разпределено между училищните занимания в СУ "Черноризец Храбър“ и тренировките на Лаута. Въпреки че мечтите му за бъдещето са свързани с професионалния футбол, Мартин смята, че образованието е не по-малко важно и възнамерява след завършването на 12 клас да продължи в НСА.

По повод предстоящия финал между Локомотив и Ботев, той е категоричен:

"Мисля, че Локомотив е по-подготвеният отбор и заслужава да спечели повече!“ 

Източник: Novsport

Последни новини