Локо Пд разби 11-ия в сръбското първенство

Локо Пд разби 11-ия в сръбското първенство

Novsport

05-02-2019, 19:29

Локомотив (Пловдив) постигна нова победа в контролите. "Смърфовете" се наложиха с 3:0 срещу сръбския Спартак (Суботица).

"Черно-белите" поведоха с гол на Димитър Илиев от дузпа в 35-ата минута. Парвиджон Умарбаев вкара страхотен гол в 82-ата минута. Две минути по-късно Един Бахтич направи резултата класически. 

В 17-ата минута футболистите на 11-ия в сръбското първенство организираха добра атака, която завърши с опасен удар по посока вратата на Мартин Луков. Топката премина на сантиметри от горния десен ъгъл и не принуди стражът да се намесва. Удар на Момчил Цветанов в 28-ата минута излезе в аут. Четири минути по-късно опасен удар на футболист на Спартак (Суботица) мина застрашително покрай десния страничен стълб.

В 35-ата минута Анте Аралица пусна техничен пас към Димитър Илиев, а опитният футболист бе съборен в наказателното поле. Главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар, който потърпевшият Илиев изпълни, извеждайки Локо (Пд) напред в резултата. 

В 52-ата минута Стивън Езе бе близо до фатална грешка в наказателното поле, но успя да възстанови позицията си и да изчисти. Няколко секунди по-късно футболист на Спартак, оставен непокрит в наказателното поле, не успя да преодолее Мартин Луков. В 65-ата минута Ален Ожболт не успя да засече добро центриране на Бирсент Карагарен.

В 82-ата минута Локомотив (Пловдив) достигна до втори гол. Парвизджон Умарбаев вкара много красив гол с левия крак от около 25 метра, който намери горния ляв ъгъл на вратата. В 84-ата минута Един Бахтич също попадна сред голмайсторите. Новото попълнение на “смърфовете” бе най-съобразителен в наказателното поле след удар на Умарбаев, който стражът на Спартак не успя да парира по най-добрия начин. Футболистите на Спартак отговориха с удар в гредата.

Източник: Novsport

Последни новини