Локо (Пд) с важно съобщение за феновете преди мача със Спартак (Търнава)

Локо (Пд) с важно съобщение за феновете преди мача със Спартак (Търнава)

Novsport

23-07-2019, 20:16

 Ръководството на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) публикува на официалния си сайт важна информация за феновете, която касае предстоящото домакинство на Спартак (Търнава) във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Уважаеми локомотивци, предстои един от най-важните мачове в историята на нашия клуб. В четвъртък от 20:30 Локомотив се изправя срещу Спартак (Търнава) на своя стадион във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Вижте важна информация относно двубоя в следващите редове:

Билети за срещата все още има! 15% от капацитета на стадиона не е продаден, не се подвеждайте по информации в сайтове, различни от официалния на Локомотив! Касите работят от 10:00 до 20:00. Ако има билети в четвъртък, то те ще се продават и в деня на срещата.

Деца до 7 години ще влизат безплатно, но ще са без право на място. Деца до 16 години влизат с декларация и с придружител.

Носете си личните карти! Те ще бъдат поискани от органите реда преди влизане на стадиона. Елате по-рано, за да се избегне струпване по входовете.

Вътрешните паркинги в спортния комлекс ще се ползват само от хора, които предоставят билет за срещата и талон за платен вход за паркинга.

Забранено е:

1. Хвърлянето на предмети по терена и по служебните лица.

2. Заставането и сядането на стълбите и изходите на стадиона.

3. Скандирането на обидни/расистки, както и опъването на такъв тип транспаранти.

4. Пушенето

5. Вкарването на стъклени и метални предмети, професионална снимачна техника, димки, факли, храна, чадъри, големи и обемни чанти, оръжия, запалки, алкохол."

Източник: Novsport

Последни новини