Локо (Пд) с лесна победа над Етър

Локо (Пд) с лесна победа над Етър

Novsport

15-04-2018, 21:54

Локомотив (Пловдив) победи у дома Етър минимално с 1:0 в мач от 29-ия кръг на Първа лига и отново се доближи на две точки от лидера в група „Б” на втората осмица Септември (София).

„Смърфовете” доминираха през целия мач и имаха повече положения за гол, но само веднъж успяха да огорчат вратаря на гостите Денис Гргич. В 22-ата минута неговият колега Илко Пиргов спаси след изпълнение на пряк свободен удар от Аласана Мане. Две минути след това Гргич отрази удар с глава на Аралица и изби топката в корнер.

В 33-ата минута Марчев и Аралица шутираха опасно към вратата на гостите, но Гргич пак се намеси с вещина. До края на първата част Марчев от домакините и Сърмов от гостите не намериха целта.

След почивката в 53-ата минута Аралица бе изведен зад защитата на гостите, напредна и асистира на Димо Бакалов, който вкара топката в опразнената врата за 1:0. Последваха неточни удари на Банович от домакините и Мане от Етър, а в 78-ата минута Георги Пашов от гостите се озова на голова позиция и шутира над вратата.

В добавеното време на мача Филип Михалевич направи сериозен пропуск, след като реши да прехвърля вратаря Гъргич и сгреши. 

Източник: Novsport

Последни новини