Локо Пловдив с първа тренировка на 15 юни

Локо Пловдив с първа тренировка на 15 юни

Novsport

22-05-2018, 09:03

Първата тренировка на Локомотив Пловдив за новия сезон ще е на 15 юни (петък). Част от футболистите пристигнат ден по-рано. Смърфовете ще се готвят 6 дни под тепетата, след което заминават на дълъг лагер в Говедарци. Той ще започне на 22 юни и ще продължи чак до 14 юли, което е седмица преди началото на новото първенство. Там се очаква да бъдат изиграни поне 5 контроли.

Още един треньор от детско-юношеската школа на Локомотив напуска клуба, пише Plovdiv24.bg. Става въпрос за Иван Терзийски, който води децата от набор 2005. Договорът на специалиста изтича в края на настоящия сезон и той няма намерение да го подновява.

Мотивът за напускането на Иван Терзийски е личен - треньорът твърдо е решил да се прибере в София, откъдето дойде преди 6 години на "Лаута". Твърде е вероятно младият специалист да започне работа в школата на ЦСКА 1948. Терзийски е третият треньор, който напуска академията на Локомотив от началото на 2018 година. За последно от "Лаута" си тръгна Георги Недевски. През януари по лични причини напусна и Милен Кунчев, който 8 момента работи в Ботев Пд.

Ръководството на Локомотив вече обяви конкурс за треньори за попълване на ДЮШ, като срокът за подаване на кандидатурите е 1 юни. Конкурсът ще се проведе на 4 юни.

Източник: Novsport

Последни новини