Локомотив излъга Верея като гост при U15 (ВИДЕО)

Локомотив излъга Верея като гост при U15 (ВИДЕО)

Novsport

02-04-2018, 21:01

Отборът на Локомотив U15 продължава с доброто си представяне през пролетта. Възпитаниците на треньора Даниел Димитров надвиха в събота Верея в Стара Загора с 0:2 в мач от 14-тия кръг на Елитната зонална група. Пловдивчани показаха дух и характер през всичките 70 минути и успяха да измъкнат трите точки под Аязмото.

В 10-та минута Пламен Драганов центрира в наказателното поле, топката бе отклонена с глава към Георги Мавродиев, който от близо изведе "черно-белите" напред в резултата. Десет минути преди края домакините си вкараха автогол за крайното 0:2. Старозагорци имаха няколко положения пред вратата на "смърфовете", но намесите на стража Петър Мильотев помогнаха на Локомотив да не допусне гол в трети пореден мач.

Така "черно-белите" затвърдиха доброто си представяне в последните срещи. В първия официален мач за календарната година Локомотив спря с 0:0 лидера Черноморец, който до този момент бе с 10 победи от 10 мача. Последва ново нулево равенство и силна игра срещу Ботев (Пловдив), преди да дойде победата над Верея като гост.

В класирането Локомотив е на 4-та позиция с актив от 23 точки в Елитната зонална група, като в следващите срещи момчетата на Даниел Димитров влизат в битка за топ 3.

Източник: Novsport

Последни новини