Локомотив отстъпи на Левски при U17

Локомотив отстъпи на Левски при U17

Novsport

07-03-2018, 21:40

Юношеският отбор на Локомотив до 17 години допусна поражение като домакин от Левски (София). "Черно-белите" отстъпиха с 0:3 на Лаута в мач от 17-тия кръг на Елитната група.

Поради контузия или наказание, за състава на Локомотив участие не успяха да вземат Филип Колев, Костадин Чинов, Златан Христев, Петко Петков, Велко Мичкюров и Ириней Айлов. Toва наложи включването на няколко състезателя от набор 2002.

Във втората минута на срещата Илия Смилянов стреля от пряк свободен удар, но стража на "сините" улови топката. Няколко минути по-късно гостите от Левски поведоха за 0:1. След далечен шут, стражът на Локомотив Йордан Йотов успя да парира удара, но при добавката на нападател в синьо, резултата бе открит. В 24-та минута Мартин Паскалев бе съборен в наказателното поле на гостите, но реферът не отсъди дузпа.

В началото на второто полувреме Николай Джелебов бе близо да вкара за "черно-белите". Той успя да засече подаване от дясно, но топката срещна тялото на стража на Левски. В 60-та минута Илия Смилянов можеше да реализира директно от корнер, но топката нацели напречната греда. В 66-та минута гостите от София стигнаха до втори гол след далечен изстрел. Крайното 0:3 бе оформено в 68-та минута.

Следващият мач на Локомотив е гостуване на Левски-Раковски. Двубоят е насрочен за 11 март от 14:30.

Източник: Novsport

Последни новини