Лудогорец започна контролите с гръмко 12:1, резерва вкара 4 гола

Лудогорец започна контролите с гръмко 12:1, резерва вкара 4 гола

Novsport

15-06-2019, 12:26

Шампионът на България Лудогорец очаквано спечели без особени затруднения първата си контрола от лятната подготовка.

В комплекс "Царско село" "зелените" разгромиха състава на Надежда (Доброславци).

Разградчани спечелиха с 12:1, като точни в тяхна полза бяха голяма част от обичайните титуляри в състава, а на 4 пъти се разписа влезлият като резерва Димо Бакалов.

Новото попълнение на "орлите" Мавис Чибота впечатли с дейното си представяне, като освен факта, че бе замесен в почти всичко по-интересно за "зелените" в атака, се отчете и с две асистенции.

Капката катран в представянето му бе пропуск от бялата точка десет минути преди почивката. Тогава Лудогорец получи право да изпълни дузпа, но Чибота стреля във вратаря.

Иначе още в рамките на първите 7 минути вече бяха реализирани две попадения в полза на разградчани, като точен бе Лукоки, след индивидуален пробив, а малко по-късно Чибота центрира в наказателното поле, където състезател на съперника вкара топката в собствената си врата.

Минута преди да запише пропуска си от 11-те метра, Чибота се отчете с голов пас към Шверчок, който с глава бе точен за 3:0.

През второто полувреме бяха отбелязани цели 10 гола, като на първо време Дан Битон вкара първото си попадение със зеления екип, а Вандерсон добави топката в мрежата след нов опит на Битон, избит от вратаря.

Димо Бакалов се разписа на цели четири пъти, а Юсеин и още в три случая Вандерсон бяха точни за 12:0.

Форстър направи дузпа малко преди последния сигнал, реализирана от една от резервите на Надежда.

Тази среща е единствената за разградчани на родна земя. В неделя отборът отлита за Австрия, където ще протече основната част от предсезонните тренировки.

На австрийска земя "орлите" имат планирани четири проверки - срещу словенския Триглав, шампиона на Азербайджан Карабах, шампиона на Украйна Шахтьор (Донецк) и румънския Ботошани.

Източник: Novsport

Последни новини