Лудогорец играе за Кешеру до края на сезона

Лудогорец играе за Кешеру до края на сезона

Novsport

27-04-2018, 08:03

След като Лудогорец дръпна с 10 точки на ЦСКА и държи с ръка и половина седмата си поредна титла, до края на сезона пред „орлите" има още една цел - Клаудиу Кешеру да стане голмайстор на Първа лига, нещо което изглеждаше невъзможно на полусезона.

В момента румънецът има 24 попадения, колкото и Фернандо Каранга. Сигурно е, че заради контузията, която бразилецът получи в последното дерби с Левски, няма да играе до края на сезона. А това означава, че попадение на Кешеру срещу Верея днес ще го направи номер 1 за втора поредна година.

Иначе треньорът на Лудогорец Димитър Димитров е забранил и най-малкото подценяване на старозагорци. Именно на „Трейс Арена" е една от двете загуби на шампионите от началото на сезона. След нея напрежението в Разград бе доста осезаемо.

Очаква се Херо да направи някои ротации и да запази част от асовете си за дербито с ЦСКА на 5 май. Светослав Дяков е наказан, докато Игор Пластун и Натанел ще са резерви.

В игра се връща Марселиньо, което пък означава, че на пейката ще седне Якуб Шверчок. Отборът на разградчани няма да тренира в Стара Загора. Заниманието бе проведено вчера в Разград, след което отборът замина директно на лагер под Аязмото.

От друга страна вратарят на Верея Даниел Наумов отново няма да пази срещу Лудогорец по решение на разградския клуб. Както е известно, младият страж е под наем при заралии до края на сезона.

От спортно-техническия щаб на верейци са се надявали, че този път от Лудогорец ще дадат зелена светлина за 20-годишния Наумов. Той бе преотстъпен през януари, след като Георги Аргилашки подписа с Берое.

Така под рамката днес ще застане друг млад вратар - Богомил Цинцарски, който пък е под наем именно от Берое. Наказан е Юлис Ндонг.

"Надявам се да се представим на ниво. Няма какво да губим. Може само да се покажем в положителна светлина. Знаем колко силен е Лудогорец, но веднъж вече го победихме у дома", каза играещият наставник Елиаш да Силва.

Източник: Novsport

Последни новини