Лудогорец иска 3 т. срещу Славия преди зимната пауза

Лудогорец иска 3 т. срещу Славия преди зимната пауза

Novsport

15-12-2019, 08:56

Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки може би ще изиграе днес последния си мач за тима. Това ще стане в гостуването на Славия на стадиона в "Овча купел".

Сериозен интерес към национала на Конго има от турския елитен Трабзонспор и клуб от Чемпиъншип. Вероятността да се стигне до продажбата му е много голяма.

Очаква се Лудогорец да бъде с почти оптимален състав за гостуването на Славия днес. Наставникът Станислав Генчев не възнамерява да прави експерименти и особено в предни позиции ще заложи на изпитаните четирима - Лукоки, Вандерсон, Марселиньо и Кешеру. В Разград искат да завършат подобаващо годината - с три точки. Наказан е десният бек Сисиньо. Той бе санкциониран от ДК на БФС за три срещи.

След двубоя футболистите излизат в почивка. За някои от чужденците тя ще е по-дълга и се очаква да дойдат направо за лагера в Турция, който започва в началото на януари.

Сръбският наставник на белите Златомир Загорчим пък има да решава още един проблем след наказанието на вратаря Георги Георгиев и десния бек Христо Попадиин. С контузия е вътрешният халф Славчо Шоколаров.

Почти сигурно под рамката ще бъде предпочетен Антони Стергиакис, а ветеранът Георги Петков ще остане на пейката и ще помага при необходимост. В средата на терена Бенгюзов ще си партнира с Карабельов. За десния бек опция е Петър Патев, а Гамаков ще влезе в центъра на защитата.

Почти сигурно и в този мач, както с Ботев във Враца, извън 18-те ще остане Илиян Мицански. Белите ще заложат на по-младите играчи в лицето на Цветелин Чунчуков и Калоян Кръстев.

След двубоя ще стане ясно с кои футболисти ще се разделят столични. Най-вероятно от "Овча купел" ще си тръгнат поне четирима. Възможно е някои от състезателите да бъдат продадени. 

"Нека мине и последният двубой и след това ще говорим. Сега сме се концентрирали изцяло върху представянето си срещу Лудогорец", споделиха от Славия.

Източник: Novsport

Последни новини