Лудогорец иска халф на Царско село

Лудогорец иска халф на Царско село

Novsport

18-11-2019, 09:12

Лудогорец ще се onuma да привлече халфа на Царско село Уесли Ната. Играчът се представя силно от началото на кампанията. Бразилецът пристигна през лятото в новака от Първа лига и веднага си спечели титулярно място.

През кампанията Ната записа 13 мача, в които има 2 гола и 2 асистенции. Южноамериканецът може да играе в средата на терена, но също и като крило. Той е желан и от Левски.

По-близо до подписа му обаче е Лудогорец, пише в. "Труд". Участникът в групите на Лига Европа е готов да отдели сериозна трансферна сума за него.

Освен при Царете 24-годишният футболист е играл още в Атлетико Гоянензе, Жувентуде, Баия, а също и в Шапекоензе.

Наскоро един от скаутите на орлите Иван Цветков е бил на мисия в Чехия и Полша, за да гледа набелязани футболисти за зимната селекция.

През тази седмица Лудогорец пуска в продажба шест различни вида календари за 2020 година.

Освен класическите постери на А отбора, втория тим и Академията, привържениците ще имат възможности да си закупят още работен и два луксозни календара - от 13 страници и 5 страници, в които играчите позират по екипи и официални костюми.

Закупилите 13-страничния календар ще намерят в него специални ваучери, с които ще имат право да пазаруват през цялата 2020 година с намаление от онлайн магазина на Лудогорец. Закупилите фенартикули по този начин могат да спечелят фланелка на любимия си футболист в отбора.

Източник: Novsport

Последни новини