Лудогорец отписа Горалски, остави го в България

Лудогорец отписа Горалски, остави го в България

Novsport

12-01-2020, 18:28

Лудогорец по всичко личи отписа полския национал Яцек Горалски. Според медиите в Полша Горалски няма да продължи договора си с разградчани и това е причината той да остане в България и да не замине с отбора в Турция. В края на миналата седмица отборът замина на лагер в Белек, но Горалски не се качи в самолета. Той остана на българска земя и се готви с кондиционен треньор на Лудогорец в лицето на Детелин Маслов.

Една от причините Горалски да се подготвя сам в България може да е възстановяването от операцията, която направи в края на миналата година. По-вероятната причина обаче е нежеланието на Горалски да поднови своя контракт с Лудогорец, който изтича през лятото. Разградчани не останаха много доволни от решението на футболиста да се оперира веднага след класирането на Полша на Евро 2020. Тогава Горалски се подложи на операция в родината си точно преди важните мачове на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив, Ференцварош и ЦСКА, което със сигурност не се понрави на треньорското ръководство.

Според информациите в Полша интерес към играча има от Кайрат Алмати от Казахстан и Сиатъл Саундър от САЩ. Съществува обаче огромна вероятност Лудогорец да не продаде Горалски не всяка цена и да го остави в отбора до лятото, пише Dsport. Така пък самия футболист може да се окаже извън националния отбор на Полша за Евро 2020, тъй като ще е загубил всякаква игрова форма. Всичко обаче зависи от офертите, които ще постъпят в офисите на клуба за правата на футболиста.

Много е малка вероятността Горалски все пак да преподпише с Лудогорец и да остане част от избора на Павел Върба за пролетните мачове.

Източник: Novsport

Последни новини