Лудогорец ще се опита да си върне върха в Първа лига

Лудогорец ще се опита да си върне върха в Първа лига

Novsport

28-10-2018, 16:15

Лудогорец ще се опита да си върне самочувствието и върха в Първа лига в днешното гостуване на Септември от 17,30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Самочувствието, защото "орлите" са разклатени, след като почти загубиха шансове да продължат в Европа и напролет заради равенството 1:1 с АЕК Ларнака. При успех днес Лудогорец ще измести от върха Левски, който зае лидерската позиция след убедителния успех над Верея.

Новият треньор на Лудогорец Антони Здравков няма да разчита на наказания капитан Светослав Дяков. Специалистът смята да даде почивка на Марселиньо и Клаудиу Кешерю. Триото вероятно ще бъде заменено от Мей Махлангу, Лукас Саша и Якуб Шверчок, който ще получи пореден шанс да се докаже. 

Септември е в ужасяваща серия от девет поредни загуби и дели последното място с Верея, като и двата тима имат по 4 точки. За капак тимът на Септември излиза днес без опитния капитан Борис Галчев, което допълнително усложнява проблемите пред треньорския тандем Христо Арангелов-Мариян Христов.

Балансът между двата тима в Първа лига е строго в полза на тима от Разград, който има две победи  от две срещи при голова разлика 5:1.

Източник: Novsport

Последни новини