Любо Пенев иска поне три нови попълнения

Любо Пенев иска поне три нови попълнения

Novsport

07-04-2019, 07:45

 Ръководството на ЦСКА ще има голяма среща в началото на седмицата с основна тема лятната селекция на клуба. Треньорът Любослав Пенев ще предостави списък с конкретни позиции, на които иска подсилване. Пенев ще иска поне три попълнения.

Едното със сигурност ще е защитник. Стивън Перейра най-вероятно ще се раздели с клуба, след като от вечното дерби с Левски не е записал нито минута участие, а напоследък дори не попада в групата за мачовете. Нуно Томаш е под наем до края на сезона и на база на представянето му в оставащите мачове ще се прецени дали да бъде привлечен за постоянно. Интересно ще е бъдещето на Чорбаджийски, който загуби титулярното си място в последните 5 мача.

В плановете на ЦСКА попада централният защитник на Ботев Пд Кристиан Димитров и дори се заговори, че той вече е договорен от лятото. Треньорът ще иска и едно попълнение за средата на терена, най-вече с цел засилване на конкуренцията. ЦСКА се оглежда за креативен и техничен футболист от типа на Неделев. Звездата на Ботев Пд на този етап отхвърля предложенията на армейците.

Припомняме, че подобно на Нуно Томаш и Жор-жиньо е под наем в ЦСКА до края на сезона и предстои да стане ясно дали клубът ще придобие правата му. Както е известно, 17-годишното крило Мартин Минчев от Черно море също е сред трансферните цели на армейците.

Източник: Novsport

Последни новини