Людмил Киров: Нелепа грешка даде успеха на Септември

Людмил Киров: Нелепа грешка даде успеха на Септември

Novsport

19-05-2019, 22:46

Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров коментира загубата на неговия тим от Септември с 0:1. 

„Мисля, че една нелепа грешка реши мача. Отдавам го на нужното напрежение, което се създава. След гола им заиграхме стойностен футбол, но не се получи да вкараме. Поздравявам Септември и се надявам да продължим след втория мач. Този, който направи по-малко грешки, ще излезе краен победител. Бяхме запознати добре с играта на Септември, момчетата се стараха. Мисля, че у дома играем с по-голямо напрежение, отколкото при гостувания. Надявам се да вкараме гол при гостуването ни в София”, заяви Киров.

„Нужен ми е късмет, както на нас, така и на всички хора. Не може да разчитаме само на него. Това казвам на моите футболисти да вкарват повече голове на тренировки, за да ни е по-лесно на мачовете. Дано коригираме тези неща, тъй като нямаме много време. Мачът беше такъв, че губихме с 0:1 и вкарах по-свежи играчи. Опитахме да отбележим, но не се получиха работите и ще гледаме да се подготвим за реванша”, посочи специалистът.

„Разбира се, че Светослав Ковачев е нужен на отбора и днес ни липсва. Той е добър играч, който има какво да покаже и да даде за този отбор. Лошото е, че така се случиха нещата в Бистрица и ще трябва да почива три мача. Мисля, че трябва да бъдем агресивни в по-голямата част от реванша. Ще търсим гол. Искам да виждам настоятелен Дунав, който търси победата 90 минути. Излизаме с нужния респект, но аз съм оптимист и се надявам да сме крайни победители”, коментира Киров.

„Не мога да коментирал потенциален съперник от Втора лига. Нямам претенции дали ще е Монтана или Арда. Те не знаят каква е обстановката в Първа лига, но дай Боже да не се стига дотам. Говорили сме с президента на темата за моя договор. Не желая Дунав догодина да е във Втора лига, тъй като Русе е град с традиции във футбола и искам да съм треньор в Първа лига на Дунав”, завърши Людмил Киров.

Източник: Novsport

Последни новини