Люпко Петрович: Ще говоря с президента!

Люпко Петрович: Ще говоря с президента!

Novsport

29-09-2019, 22:45

Не съм доволен. Играха само 5-6 човека, останалите отсъстваха от днешния мач. Някои от футболистите явно се приемат за звезди, но това не си личи на терена, заяви треньорът на ЦСКА Люпко Петрович след загубата от Берое с 0:1. Той обяви, че иска да говори с Гриша Ганчев.

„Какво да им кажа на играчите след този мач? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам какво да кажа. В момента не трябва да казвам някои неща, защото после може да съжалям. Много съм недоволен и разочарован от всички”, продължи Петрович.

„Не се притеснявам за поста си в ЦСКА. Не показахме това, което тренирахме. Мислех, че този отбор има шанс да изплува. Да вземе някой трофей.  Не виждам това след днешния мач”, каза още Люпко.

„Откакто аз съм тук, това е най-слабият ни мач. Не може да играят 5-6 играча. С толкова малко не се играе футбол и то срещу Берое, който се бори за всяка топка. Честитя им победа, тъй като е заслужена”, акцентира Петрович.

„Рано е да се говори за титлата, но Левски и Лудогорец са далеч от нас. Има време да ги настигнем, но трябва желание”, завърши Люпко Петрович.

Източник: Novsport

Последни новини