Малин Орачев: Доволен съм от играта, но не и от резултата срещу ЦСКА

Малин Орачев: Доволен съм от играта, но не и от резултата срещу ЦСКА

Novsport

05-03-2018, 17:31

„Доволен съм от играта, но не и от резултата. Точките са ни важни, но ако продължаваме така съм убеден, че ще си гарантираме мястото в Първа лига.”

Думите са на Малин Орачев, треньор на Дунав, след загубата с 0:2 от ЦСКА скандален мач, игран в Русе. Наставникът на „драконите” не пожела да коментира спорните ситуации в срещата от XIX кръг на Първа лига, но похвали своите момчета.

„Искахме да отбележим чрез контраатака, но не съумяхме, а после допуснахме попадение с първия удар към вратата си. След почивката отговорихме подобаващо, заиграхме по-добре, но не можахме да изравним”, каза Орачев, който бе попитан какво мисли за попадението с ръка на Фернандо Каранга и факта, че капитанът на гостите Божидар Чорбадийски навярно трябваше да бъде изгонен още преди почивката.

„Не видях добре ситуациите с Каранга и Чорбаджийски, така че не мога да ги коментирам.”

Какво е променил той в отбора по време на зимната пауза?

„Успяхме да вкараме повече агресия в играта си и мисля, че още повече ще се подобряваме. В момента ни пречат и условията за тренировки в тези снегове, което си оказва влияние.”

За предстоящия мач с Пирин:

„Излизаме срещу един добър и агресивен отбор, какъвто е Пирин. Очаквам труден мач, двата тима са на опашката, затова трябва да играем доста стратегически.”

Източник: Novsport

Последни новини