Малинов: Ще се опитам да сдържам нервите си, за да няма картони

Малинов: Ще се опитам да сдържам нервите си, за да няма картони

Novsport

16-01-2018, 15:04

Полузащитникът Кристиян Малинов сподели как преминава подготовката в Сандански пред CSKA.BG.

Той разкри, че тренировките са тежки, но това е нормално за този етап на подготовката и всички се влагат на 100% по време на заниманията.

Малинов сподели, че е доволен от представянето си през есенния полусезон, но винаги може да се представи на по-високо ниво и ще се стреми да подобрява всички компоненти от играта си през пролетта.

„Тренировките са тежки сега, но се надявам след това в мачовете да ни е леко. Ако погледнете какво се случва по време на заниманията, ще видите, че всички се влагаме на 100%. Всички сме трудолюбиви. За първия полусезон смятам, че се представих добре, а можеше и повече. Направих една добра подготовка сега и се надявам да втората част от сезона да е още по-успешна”, заяви играчът.

Халфът допълни, че има какво още да поправи най-вече в поведението си на терена. Той обеща, че ще се опитва по-рядко да си изпуска нервите, за да изкарва по-малко картони и да не пропуска мачове на отбора.

„Трябва да се подобрявам във всеки един елемент, но и ще се опитам да си сдържам нервите повече, за да не си изкарвам картони. Искам да съм на терена максимално повече време”, каза още той.

Кристиян Малинов обяви, че всички в тима ще се раздадат максимално в предстоящите 5 мача с Левски, както и във всички останали срещи и се надява в края на сезона да празнуваме след спечелените титла и Купа на България.

„В първия мач срещу Лудогорец този сезон определено беше трудно, но вече излизаме срещу тях с по-голямо самочувствие, повече увереност, че можем да ги победим и ще го направим на 100%. Надявам се през втория полусезон да надиграем всички и да вземем титлата и купата. В дербито с Левски ще се опитаме да зарадваме хората и накрая да празнуваме”, разкри Малинов.

Източник: Novsport

Последни новини