Манолев: Треньорът ще ни вземе здравето в паузата

Манолев: Треньорът ще ни вземе здравето в паузата

Novsport

11-11-2018, 07:48

Един от най-опитните в ЦСКА Станислав Манолев заяви, че стилът на игра е успешен, щом отборът трупа победи.

"Не мисля, че ни беше трудно срещу Витоша, просто първото плувреме не успяхме да вкараме гол. Бистричани нямат удар във вратата. Ако това е трудна победа...

Те се затварят на пеналта, така и на Барселона им е трудно, но важното е накрая да спечелиш. Не е имало никакво подценяване, държахме топката, надиграхме ги тотално. Просто първото полувреме не успяхме да намерим точния път към вратата.

Чувствам се добре и като десен бек, и като десен външен халф. Още малко игрови ритъм ми трябва, защото в последните 10 минути усещам, че не съм много добре физически, но с течение на мачовете ще го изчистя и това", каза Манолев.

"Треньорът най-вероятно се е шегувал, но по принцип е вярно, че когато Манолев играе, ЦСКА не може да загуби (смее се). Супер сме на терена. Имаме положения, удари, държим топката. Играем добре. И в Пловдив (с Локо Пд), и срещу Витоша.

За стила на игра питайте треньора. Той каквото ни каже, това играем. Окей сме с този стил. Щом побеждаваме с 3:0, значи се чувстваме добре", допълни Манолев.

"И положително, и отрицателно ни се отразяват тези паузи за националните отбори. Хубавото е, че получаваме повече почивка. Лошото е, че след това Нестор Ел Маестро ни взима здравето", завърши през смях Манолев.

Източник: Novsport

Последни новини