Манчев: Ел Маестро го играе умряла лисица

Манчев: Ел Маестро го играе умряла лисица

Novsport

06-08-2018, 08:23

Един от скаутите на ЦСКА Владимир Манчев направи анализ на предстоящите сблъсъци с Копенхаген, както и на представянето във втория кръг срещу Адмира.

"Оценката ми за представянето на ЦСКА дотук е минимум много добър 5. Имаше трудности срещу Рига, но доста други отбори имаха тежки изпитания в първия кръг на евротурнирите.

В мачовете с Адмира ЦСКА започна да изглежда така, както ни се иска на всички - с агресивна игра, голове, контролирайки развоя на събитията. Мисля, че ЦСКА гледа с оптимизъм към Копенхаген", каза Манчев пред БНТ, цитиран от "Тема спорт".

"Ел Маестро е здраво стъпил на земята, опитва да предаде спокойствие на отбора, като прехвърля топката в полето на противника. Общо взето играе ролята на умряла лисица, но му се получава. Не съм убеден, че ЦСКА е аутсайдер срещу Копенхаген. Нищо не му пречи да го преодолее. Нашият отбор има своите шансове", добави Манчев.

"В Копенхаген има известно преустройство, доста играчи напуснаха, бяха привлечени нови и това се отрази на стила на игра. Солбакен е много силен специалист и постигна големи успехи.

ЦСКА трябва да бъде много концентриран и стриктен в изпълнението на задачите, тъй като Копенхаген е много здрав физически тим и е доста добре подготвен тактически. Не блестят с невероятни индивидуалности, но като отбор са много солидни.

Моята прогноза е, че ЦСКА ще спечели домакинството", каза още Манчев.

Източник: Novsport

Последни новини