Мариан Христов: През първото полувреме опитахме да се самоубием, второто възкръснахме

Мариан Христов: През първото полувреме опитахме да се самоубием, второто възкръснахме

Novsport

19-04-2019, 22:02

Горди сме с обрата. Радваме се за момчетата. Те знаят какво да правят. Днес се получи. През първото полувреме опитахме да се самоубием. През второто възкръснахме, коментира треньорът на Септември Мариян Христов след победата над Славия (3:2) в срещата от 30-ия кръг на Първа лига. 

"До 10-ата минута всеки път с по 2:0, 3:0... Как да изляза пред вас, като падаме с 3:0, 4:0, и да кажа, че сме играли добре. Но днес действително играхме добре", каза още той.

"Разгром, тежко, трагично поражение в Пловдив? Това е футболът. Винаги ще правим грешки. Важно е обаче да не са решаващи. Всички грешат", продължи Христов.

"На почивката казах на момчетата, че не може да продължаваме да играем така. През второто полувреме играхме по-агресивно, отколкото през първото", каза още бившият национал.

"Илия Димитров? Остави си един мустак, който му донесе късмет", разкри треньорът.

"Всеки отбор наблюдава другите. Резултатите ги знаем. Не мисля, че ни влияят те. Ако печелим, никой не може да ни измести. Купата? Още след мача в Пловдив казах, че вече пожелах късмет на Локомотив Пд във финала", завърши Мариан Христов.

Източник: Novsport