Мариани: Можеше да вкараме седем или осем!

Мариани: Можеше да вкараме седем или осем!

Novsport

15-07-2019, 22:55

Вкарахме четири, но можеха да бъдат 7 или 8. Важното е, че спечелихме, заяви героят за Левски Давиде Мариани след 4:1 срещу Дунав Русе в първия кръг на efbet Лига.

„Предстои ни важен мач в четвъртък, трябва да се възстановим. Началото на сезона е точно такова, каквото си го представях. Работих здраво по време на подготовката. Мисля, че с този треньор ще се справим още по-добре. Нещо, което липсва в моя характер, той ми го показа и ето, че успя да ме мотивира”, обясни швейцарецът.

„Харесва ми тази сгъстена програма. Ако питате мен, бих играл още утре. Няма как да си уморен. Лично аз нямам търпение да играем в четвъртък отново. Вярно е, че ще бъдем без невероятните ни привърженици. Те ще ни липсват, така че ще трябва да дадем нещо допълнително от себе си, за да спечелим. Чух, че ще има вход свободен за деца, те ще ни подкрепят”, продължи Мариани.

„В тези 90 минути резултатът за нас е 0:0. Както казах – европейски мач, феновете няма да са на трибуните, трябва да сме максимално концентрирани. С този треньор вървим по правилния път”, завърши Мариани.

Източник: Novsport

Последни новини