Марин Христов: Евала на момчетата!

Марин Христов: Евала на момчетата!

Novsport

20-02-2019, 17:26

Мариян Христов, който е част от треньорски щаб на Септември, беше в настроение след втория пореден успех на отбора. След 2:0 над Локомотив Пловдив бившият национал на няколко пъти наблегна върху тоталното себераздаване на своите момчета под тепетата.

„Добре стояхме, както и в предния мач, всеки да си свърши работата. Имаше много тичане от нашия отбор. Ако не го правим, ще ни бъде трудно. Евала на момчетата", коментира той.

„След края на мача ако сме с един гол повече от противника, винаги ще съм доволен. Не обичам да правя прогнози. Абсолютно всички тимове са направили правилна подготовка. Има мачове, в които на теб ти спори повече от съперника. Може и това да е причината за победата днес. Не всичко беше перфектно, но от това тичане, което направихме днес, съм много доволен”, продължи той.

„Дишаме спокойно, както и преди тези две поредни победи. Треньорите опитваме през седмицата да подготвим играчите, но те са тези, които излизат и печелят мачовете. Благоевградската връзка в защитата (Стилиян Николов и Александър Башлиев –б.р.)? Македонците са здрави момчета всичките. Кой не иска македонец в отбора си? Ние имаме повече, така че браво. Не е обаче само това. Имаше движение от халфовете и нападателите ни”, каза още Мариан.

„Всички отбори у нас имат добри български играчи, въпросът е да се пускат. В по-добрите отбори е по-трудно, защото там имат по-високи цели. В цяла България има добри играчи, при нас също. Какво се е променило при нас ли? Пак си се казваме Септември, едни си тръгват, други – идват. Докато сме ние тук, ще се наслаждавам. Не спирам да повтарям, че е  удоволствие цяла седмица да излизаш за тренировки между тези млади хора, както да изпитваш тръпката преди официален мач”, завърши Христов.

Източник: Novsport