Мариян Христов: Загубихме концентрация

Мариян Христов: Загубихме концентрация

Novsport

08-04-2019, 19:41

 Наставникът на Септември (София) Мариян Христов коментира представянето на тима си в днешния двубой с Дунав, завършил наравно 2:2. Столичани не успяха да се възползват от численото си преимущество на терена след червения картон на Христо Попадийн в 30-ата минута.

"Момчетата на Дунав се бориха и искаха да променят нещата. Имахме аванс и играехме добре. Нашите футболисти загубиха концентрация и Дунав обърна. Имахме надмощие, но това не ни донесе успеха. Футболистите винаги правят грешки. Тези моменти се оказаха фатални и ни вкараха два гола. Всеки играе за пари, премии, точки и слава."

"Не съм доволен, защото имахме човек повече. Голът си е гол. Няма какво да коментирам съдиите. Коментирам ги, когато заслужават и има тенденциозност. Днес съдията свири добре. Страничният съдия явно бе заспал по време на мача. Има още мачове. Който заслужа, ще бъде трети. Мачовете за Купата са за момчетата. Те си ги заслужиха и ще ги изиграят. Всеки мач играем за победа. Всичко може да стане. Локомотив (Пд) е фаворит”, коментира Христов.

Източник: Novsport