Мариян Христов: Искаме Септември да играе футбол, другото ще дойде

Мариян Христов: Искаме Септември да играе футбол, другото ще дойде

Novsport

06-10-2018, 20:09

Помощник-треньорът на Септември София Мариян Христов коментира поражението на Септември от ЦСКА с 0:3 в двубой от 11-ия кръг на Първа лига.

"Загубите винаги са неприятни. Лош резултат - 0:3, но така е. Да правим някакви разбивки като цяло мачът протече, ЦСКА малко са ни подценили, нашите момчета играха добре. Стремяха се да правят това, което им беше възложено като задачи, липсва им малко увереност, трябват и малко тренировки", коментира той.

"Не съм гледал ситуациите, не знам, който ги е гледал да казва. Факт е, че дузпа свириха само за ЦСКА. Няма да се оплаквам, няма какво да донесе това, така е преценил съдията, така е свирил. Две седмици тренировки, следващ мач, победа, така се излиза от кризата. В Първа лига има два-три отбора, които са над останалите, другите са на нашето ниво. При триточкова система, с три-четири победи може да се бориш и за Лига Европа", добави Мариян Христов.

"След оставката на Николай Митов, всеки старши-треньор си търси помощници, той избра мен, щастлив съм. Искаме отборът да играе футбол, всичко друго ще си дойде", каза още Христов.

Източник: Novsport