Мартин Камбуров: Надявам се да запазим четвъртото място

Мартин Камбуров: Надявам се да запазим четвъртото място

Novsport

10-03-2018, 17:10

Нападателят на Берое Мартин Камбуров даде своя коментар след победата с 2:0 на старозагорци срещу бившия му клуб Локомотив (Пловдив) и си пожела през следващия сезон зелените да играят в Лига Европа. Таранът отбеляза първия гол в срещата, но очаквано не се зарадва на попадението.

"Преди година не съм си представял, че ще вкарам на "Лаута" срещу Локомотив. Сега съм състезател на Берое и гледам да давам всичко от себе си. Нормално е да не се зарадвам след гола, след като бях шампион тук и имам 150 гола. Хората тук ме уважават, както и аз тях."

"Локомотив няма за какво да играят, след като са извън топ 6, докато за нас мачът беше важен и мисля, че това беше разликата. Предложено ми беше да продължа договора си с една година, най-вероятно ще има нови нападатели за новия сезон. Надявам се да запазим четвъртото място, за да влезем в Европа. Дано и за купата всичко се развие добре, за да имаме път към европейските турнири и от там. Пожелавам си отборът да продължи да играе добре, за да мога и аз да вкарвам и да побеждаваме.", заяви нападателят. 

Източник: Novsport

Последни новини