Мартин Камбуров ще продължи да бъде резерва в Берое

Мартин Камбуров ще продължи да бъде резерва в Берое

Novsport

16-08-2019, 12:10

 Берое посреща Ботев (Пловдив) и ще се опита да продължи успешната си серия. Настроението в състава на Александър Томаш е приповдигнато след гръмката победа с 3:1 над Левски на "Герена", която бе предхождана от успех над Дунав.

В София отлично се представи ветеранът Mapтин Камбуров. Централният нападател отбеляза 2 гола (вече има 20 в мрежата на Левски за първенство) срещу сините, след като се появи от резервната скамейка. Въпреки тях, той отново ще остане на нея за сметка на Зоран Йосипович. Швейцарецът взе участие и в петте мача на заралии до момента. В тях той вкара 3 гола и направи една асистенция. Йосипович е водещият реализатор на Берое заедно с Педро Еуженио. Португалското крило също има на сметката си 3 точни изстрела в трите двубоя, в които е бил на терена. Освен това също е с една асистенция, пише "Тема Спорт".

Александър Томаш едва ли ще прави някакви сериозни размествания по състава, още повече че лекарският щаб успя да възстанови Александър Василев. Левият бек напусна двубоя с Левски на почивката, защото е имал болки в областта на адукторите. Василев е човекът с най-много завършващи подавания в тима от началото на кампанията - има 2.

Томаш се колебае единствено за халфовата линия. Ако реши да заложи на малко по-дефанзивен състав, то той ще пусне Яя Меледже на мястото на Иван Минчев. Вторият има повече офанзивни функции, освен това притежава и хубав изстрел от далечно разстояние.

Източник: Novsport

Последни новини