Мартин Луков: Имах предчувствие, че няма да загубим

Мартин Луков: Имах предчувствие, че няма да загубим

Novsport

04-08-2018, 23:29

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков се превърна в герой за своя тим, спасявайки дузпа изпълнена от Клаудиу Кешеру, както и редица опасни удари на футболисти на „орлите”. „Спечелихме и с голяма доза късмет, трябва да си го признаем. Поздравявам всички момчета. Осъзнавахме, че не тръгваме добре в първенството. Знаехме, че трябва да сме единни и задружни. Всички заедно мислехме като един днес."

"Цял ден ги убеждавах, че няма да загубим. Имах предчувствие", добави с усмивка стражът на "смърфовете".

"За мен е важно, в нов отбор съм. Такива мачове ми дават самочувствие. Мачът срещу Славия ни преследваше малшанс . Още преди да съм пипнал топката и водеха с 2:0. И тогава можеше да не загубим, днес съдбата ни го върна."

"Тази вечер ще празнуваме, но след това свеждаме главите и чакаме другите мачове."

Луков коментира и случващото се между феновете и собственикът Христо Крушарски: "За жалост е така. На никого не е приятно това нещо. Ние гледаме да се абстрахираме, не е приятно за никого. Дано се изяснят скоро нещата. Трябва да сме едно цяло, всички – футболисти, треньори, фенове. Само така един клуб ще върви нагоре. Нашата работа обаче е на терена и ние гледаме да си я свършим."

Източник: Novsport

Последни новини