Министър и кмет откриват паметника на Аян Садъков

Министър и кмет откриват паметника на Аян Садъков

Novsport

04-12-2018, 08:53

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Пловдив Иван Тотев се очаква да присъстват на днешното откриване на скулптурата - паметник на Аян Садъков. Официалната церемония е насрочена за 15:00 часа.

Поканени са и много футболни легенди от Ботев и Локо, както и съотборници на халфа в националния отбор. Наско Сираков е потвърдил, че ще дойде, както и Йордан Лечков. Боби Михайлов също е поканен. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов със сигурност ще пътува до Пловдив.

„Както брат ми разкри преди няколко дни реализирането на проекта се оскъпи и трябваше да се обърнем и към бизнеса. Бяха споменати няколко имена на компании и личности, които спомогнаха финансово.

Искам да изкажа благодарност и към „Рефан България", към които се обърнахме за помощ и дариха голяма сума. Надяваме се много хора да уважат събитието и паметта на баща ми“, заяви вчера Ерол Садъков.

Административният директор на Локо Атанас Узунов пък отправи специални благодарности към Община Пловдив, за оказаното съдействие за поставянето на паметника.

Източник: Novsport

Последни новини