Минчев: Не съм и очаквал да получа повиквателна за националния

Минчев: Не съм и очаквал да получа повиквателна за националния

Novsport

12-03-2019, 17:20

Не съм и очаквал да получа повиквателна за националния, обяви крилото на Черно море Мартин Минчев, след като беще включен в разщирения състав ва селекционера Петър Хубчев за първи пък в кариерата му. На преставителният тим му престои за играе европейски квалификации срещу Черна гора и Косово по-късно този месец.

"За мен е голяма чест и ще дам всичко от себе си, ако ми се даде шанс. Добре е , че Валентин Антов от ЦСКА също получава повиквателна. Ние се познаваме с него от юношеските национални отбори и сме играли заедно. Ще се опитам бързо да вляза в колектива”, сподели той в интервю за "Дарик".

Относно целите на Черно море в шампионата, Минчев каза: „Всички мачове първата шестица са бонус за нас, защото играем срещу добри отбори. Ще се опитаме да се класираме максимално по-нагоре. За мен напрежението спада с всеки изминал мач, защото трупам опит. Аз съм още в крехка възраст. Искам да изляза в чужбина, за да играя голям футбол. Симпатизирам на английското първенство. Целя се най-високо. Не искам да коментирам писанията за интерес към мен от грандовете в България”, каза още той.

Източник: Novsport

Последни новини