Минчев отново в игра за Берое

Минчев отново в игра за Берое

Novsport

11-09-2018, 12:05

Плеймейкърът на Берое Иван Минчев се завърна в игра след близо месец извън терена. Това стана факт вчера в учебен спаринг със сателита на заралии - Миньор Раднево (Югоизточна Трета лига). Проверката се състоя на базата на Берое и на няколко пъти беше спирана от Александър Томаш, който даваше указания на футболистите. Минчев бе в лазарета 20-ина дни заради травма в глезена, но вече тренира на пълни обороти и може да бъде използван при домакинството срещу Септември в събота от 17:30 часа. Последното участие на Минчев 8в шампионата бе на 17 август при нулевото равенство с Черно море на "Тича".

По-добре вече е и централният защитник Камен Хаджиев, който носеше маска, след като счупи нос.

През изминалата седмица с Берое форма поддържаше Димитър Бербатов, който обаче поне засега спира да тренира с отбора. Той не взе участие в учебната игра с Миньор.

"Един срещу друг се изправиха Берое и дубълът на Берое", каза спортният директор на заралии Валентин Гру-дев пред "Тема Спорт". Той допълни: "Учебната игра бе с технико-тактически привкус. Искахме да видим нашите юноши, които са преотстъпени в Миньор. От мач на мач те играят все по-добре. 99% от футболистите в Раднево са минали през школата на Берое. Това беше идеален съперник за нещата, които Томаш искаше да види", каза още Грудев.

Източник: Novsport

Последни новини