Мирослав Иванов: Марселиньо и Кешеру не направиха разликата

Мирослав Иванов: Марселиньо и Кешеру не направиха разликата

Novsport

27-07-2018, 10:24

Бившият футболист на Лудогорец Мирослав Иванов-Деко сподели своето мнение за първия двубой на разградчани в Шампионската лига срещу МОЛ Види.

Както се знае момчетата на Пауло Аутуори завършиха 0:0 у дома срещу унгарците и сега ще трябва да гонят победата при гостуването си.

„За мен Лудогорец изигра много добър мач. Единственото, което им липсваше бяха головете. Едно попадение щеше да промени нещата. Унгарците щяха да бъдат принудени да се отворят малко, а това щеше да е идеално за домакините. Но нещата не се получиха, въпреки че Лудогорец доминираше.

Трябва да отчетем, че срещу тях също не бе случаен отбор. Това все пак е шампионът на Унгария”, заяви Деко пред „Меридиан мач”.

„За мен не бе изненада, че Лудогорец заложи на толкова офанзивна тактика. Това е неговият стил, откакто се превърна във фактор в родното първенство. Вчера (б.р. онзи ден) просто не им вървеше в атака.

Според мен този път Марселиньо и Кешеру не успяха да направят разликата, която да наклони нещата в тяхна полза. Сега обаче няма да им е леко в Унгария, въпреки че се видя - Лудогорец е по-класният отбор.

Ще им е тежко. Видяхме обаче какво се получи с ЦСКА в Рига. Едно статично положение и нещата се обръщат. „Червените" успяха да се справят, макар и с дузпи. Същото може и да се повтори сега с Лудогорец, ако не внимават.

Видя се, че унгарските футболисти впечатляват с ръст и ще се опитат да се възползват от това. Ще бъдат и на свой терен, което ще им даде допълнително самочувствие, за да гледат по-трайно към вратата на Лудогорец.

За мен лично не се вижда голяма разлика в играта на шампионите, откакто дойде Пауло Аутуори. Лудогорец продължава да разчита на това, което му донесе успех досега. Комбинации, атаки от втора позиция, активни крила, както и бекове. Може би има някои детайли, които убягват, внесени от Аутуори. Като цяло обаче няма толкова голяма промяна”, завърши Мирослав Иванов.

Източник: Novsport

Последни новини