НА ЖИВО В NOVSPORT: Арда приема Локо Пловдив на... "Лаута"

НА ЖИВО В NOVSPORT: Арда приема Локо Пловдив на...

Novsport

11-08-2019, 16:30

Арда и Локо Пд се срещат днес от 17:45 часа в двубой от V кръг на efbet Лига. Кърджалийци са домакини, но срещата ще се играе в Пловдив на „Лаута”. Така „железничарите” ще имат предимството да играят пред собствена публика, въпреки че мачът се води гостуване за тима на Акрапович.

Арда се справя отлично от началото на сезона, като момчетата на Стамен Белчев имат две победи и две равенства, заемайки петата позиция в класирането.  „Смърфовете” също имат два успеха, но освен равенство (1:1 с Лудогорец през миналия кръг) записаха и загуба (1:3 на старта срещу Черно море).

От двата тима изразиха опасенията си за днешния сблъсък заради очакваните високи температури – според синоптиците термометрите ще показват 35 градуса при даването на първия съдийски сигнал от Никола Попов.

Стамен Белчев няма да може да разчита на контузените Бенгюзов и Христов , а в лазарета на Локо е Абдулахи. Освен това Акрапович трябва да пести силите на своите играчи, тъй като предстои тежко гостуване на Страсбург в Лига Европа на 15 август (в първия мач „железничарите”  отстъпиха с 0:1 в България).

Двубоят днес ще бъде излъчен в ефира на Диема спорт, а Novsport ще следи за всяка промяна в резултата.

На живо срещата може да гледате ТУК, ТУК и ТУК.

Източник: Novsport

Последни новини