НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Враца - Левски (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Враца - Левски (СЪСТАВИ)

Novsport

05-08-2018, 17:30

Левски гостува днес от 18:30 часа на новака в Първа лига Ботев Враца. Двубоят ще е на стадион "Огоста" в Монтана. Срещата ще дебют за новия треньор на столиния гранд Славиша Стоянович. Той вече анонсира, че желанието му е отборът да звучи като хард рок.

Словенецът със сигурност е приповдигнал духа в отбора - футболистите с поведението си показваха, че не харесват предишния си наставник Делио Роси. Сега целта пред играчите е само една - да се натягат, за да успеят да влязат под кожата на Стоянович. Той вече обяви, че със сигурност ще иска спешна селекция. А както може да привлича нови, така той може да започне да показва вратата на някои от играчите.

Заради многото проблеми с контузени футболисти Стоянович е ограничен в избора си на титулярен състав.

Ботев Враца пък показва добра игра от началото на сезона, но инкасира две поражения. Новакът в Първа лига се надяваше от БФС да му позволят да приеме сините на своя стадион, за да чувства в пълна сила подкрепата на публиката си. Но дори и на "Огоста" врачани няма да се дадат без бой, имайки предвид манталитета на треньора им Сашо Ангелов. 

Феновете на Левски се надяват на свеж полъх в играта. Отборът обаче няма право на грешка и първата цел на сините е да трупат точки - те вече пропиляха две, при това на „Герена". Със сигурност Стоянович ще е доволен на победа, с какъвто и да е резултат.

Източник: Novsport

Последни новини