НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Враца срещу Верея (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Враца срещу Верея (СЪСТАВИ)

Novsport

08-03-2019, 16:30

 Ботев (Враца) е домакин на Верея в двубой от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Двата тима ще излязат един срещу друг на стадион "Христо Ботев" в 17:30 часа.

Домакините се надяват да спрат негативната си серия от три поредни загуби. Това е повече от добра възможност да запишат убедителен успех на сметката си срещу аутсайдера в първенството и трябва да се възползват от нея.

Верея също е в серия от три поредни поражения. Всъщност играчите на Олександър Севидов нямат победа вече 36 поредни мача в елита. И това не е всичко. Това е отборът с най-слабото нападение и най-слабата защита в шампионата - 9 вкарани и 53 допуснати гола. Старозагорският тим със страшна сила се е запътил към изпадане във Втора лига и само някакво чудо може да го спаси.

Домакините нямат абсолютно никакви кадрови проблеми и ще могат да разчитат на всичко най-добро, с което разполагат.

Верея пък не може да разчита на контузения Маламов и наказания Иво Иванов. 

СЪСТАВИ:

Ботев Враца: Красимир Костов, Андреас Васев, Валери Домовчийски (к), Венцислав Керчев, Георги Вълчев, Даниел Генов, Илия Миланов, Йордан Апостолов, Мартин Кавдански, Петър Атанасов, Симеон Мечев

Верея: Генадий Ганчев, Годердзи Мачадзе (к), Шота Гвазава, Дмитрий Иванов, Тимоте Рубин, Жосуе Нтойа, Женя Доброволски, Денислав Станчев, Андреис Ковальов, Ризванович, Аурелиен

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо тук

Източник: Novsport