НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Пд срещу ЦСКА в първи полуфинал за Купата (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Ботев Пд срещу ЦСКА в първи полуфинал за Купата (СЪСТАВИ)

Novsport

17-04-2019, 18:00

Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в първи полуфинал за Купата на България. Срещата започва в 19:00 часа на базата на "канарчетата" в Коматево. 

Треньорът на домакините Николай Киров ще може да разчита на основни футболисти като Димитър Пиргов, Джонатан, Радослав Терзиев и Антонио Вутов, които лекуваха контузии до скоро. Четиримата не играха при загубата с 0:2 от Черно море. 

В състава на ЦСКА единственият отсъстващ е Тиаго. Португалецът се контузи срещу Берое. От състава ще отпадне и един от играчите с паспорти извън ЕС. Това най-вероятно ще бъде левият бек Жеферсон. 

Възможно е треньорът на "червените" Любослав Пенев да съхрани някои от играчите си, предвид предстоящото дерби с Левски за първенство. Неговият отбор все още води борба на два фронта, а програмата на отбора в следващите дни е изключително натоварена. 

Купата е отличен шанс и на двата отбора да стигнат до трофей през този сезон. Почти сигурно съперник в спора за трофея на един от днешните съперници ще бъде Локомотив (Пловдив). "Смърфовете" разбиха с 4:0 Септември в другия полуфинал вчера.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо за вас посредством чат-коментар на по-интересните събития.

Източник: Novsport

Последни новини