НА ЖИВО В NOVSPORT: Верея - Септември (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Верея - Септември (СЪСТАВИ)

Novsport

23-07-2018, 19:25

Верея започва днес своя трети сезон в елита. Заралии ще направят трети опит да започнат с победа, този път срещу тима на Септември. Двата отбора ще сложат и точката на първия кръг в Първа лига.

Новият старши треньор на Верея Иван Колев, който пое тима през лятото, бе доста песимистично настроен преди началото на сезона. И ако Николай Митов е наясно с какъв потенциал разполага, то дори и за самия Колев старозагорският тим в момента е енигма.

Верейци бяха на лагер в Словения, като изпробваха доста иностранци. Реално заралии ще са напълно различен тим от миналия сезон.

В същото време стана ясно, че вратарят на Септември Янко Георгиев ще пропусне старта на сезона. Стражът е аут за днешното гостуване на Верея, като вероятността да е на линия за домакинството на Ботев Пловдив от втория кръг на 28 юли (събота) не е голяма. Георгиев получи травма в коляното в края на юни в контролата с Монтана (2:1) и от тогава не е пазил.

Novsport.com ще проследи за своите читатели на живо развитието на резултата

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ВЕРЕЯ: 27. Георги Георгиев, 21. Здравко Илиев, 33. Емил Йоргенсен, 6. Иво Иванов, 77. Емин Ахмед, 18. Ангел Максимов, 88. Маикъл Тевия, 71. Симеон Мечев, 7. Милен Танев, 8. Денислав Станчев, 10. Антон Огнянов;

Треньор Иван Колев

СЕПТЕМВРИ: 1. Валентин Галев, 10. Асен Чандъров, 8. Борис Галчев, 15. Васил Добрев, 22. Георги Стоичков, 25. Иван Стоянов, 20. Ишмаел Байду, 19. Крис Гади, 4. Матиеу Аласан-Меба Диаби, 13. Мирослав Будинов, 26. Фабиано Алвеш;

Треньор Николай Митов

Източник: Novsport