НА ЖИВО В NOVSPORT: Етър - Черно море 1:0

НА ЖИВО В NOVSPORT: Етър - Черно море 1:0

Novsport

03-03-2018, 12:30

Етър и Черно море откриват XXIII кръг на Първа лига с мач помежду си. Срещата ще се проведе на стадион "Ивайло" и е с начало 12:30 часа.

Двубоят е много важен за съперниците. От началото на пролетния дял на шампионата, "Болярите" изпуснаха 3 гола преднина срещу Септември (за 3:3, а след това допуснаха и обрат срещу Берое. Черно море пък инкасира тежка загуба от Берое, но след това направи 0:0 с ЦСКА насред "Българска армия".

Треньорът на Черно море Илиан Илиев има доста повече опции пред себе си за титулярния състав в сравнение с първите два кръга от пролетта. В дните преди срещата лазаретът на моряците се поизпразни, като гостуването на Етър пропускат само трайно контузените Витиня, Стефан Станчев и Георги Божилов. В групата на тима се завърнаха Мехди Фенуш и Мирослав Енчев, които не бяха на разположение за срещата с ЦСКА, а за първи път в нея попадна новото попълнение Дани Кики, който дойде през зимната пауза от Локомотив Пловдив. Наставникът на варненци вече може да ползва и услугите на алжиреца Илиас Хасани, който изтърпяваше наказание в първите два кръга. За мача с Етър от състава отпаднаха Уго Кононго, както и юношите Ертан Томбак, Емил Янчев и Лъчезар Йорданов, които останаха във Варна.

Стадион „Ивайло" от два дни се чисти от натрупания сняг и ще бъде напълно готов за мача, увериха от ОП „Спортни имоти". Билетите се продават от два дни и интерес не липсва, като феновете отново обявиха, че ще бъдат 12-ият играч на „болярите".

Етър - Черно море 1:0

1:0 Бадара (1)

Етър: 1 Иванов, 6. Пашов, 21. Василев, 16. Гълъбов, 30. Атанасов, 5. Сърмов, 8. Руменов, 25. Мане, 70. Батрович, 89. Бадара, 73. Стоянов (к)

Треньор: Красимир Балъков

Черно море: 88. Макенджиев, 6. Цветков, 10. Василев, 17. Костадинов, 18. Зехиров, 21. Илиев (к), 22. Огнянов, 23. Хасани, 27. Димов, 29. Кузма, 97. Минков

Треньор: Илиан Илиев

Източник: Novsport

Последни новини