НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Ботев Вр (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Ботев Вр (СЪСТАВИ)

Novsport

25-11-2018, 16:19

Левски приема Ботев Враца в последния двубой от XVI кръг на Първа лига. Той започва в 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

За домакините няма друга алтернатива, освен победата. В противен случай ще изостанат много от челниците Лудогорец и ЦСКА.

Въпреки грешната стъпка преди паузата за първенството, феновете на „сините“ чакат нова голеада на "Герена". В последните две домакинства те видяха общо 11 гола от възпитаниците на Славиша Стоянович - 7:0 над Верея и 4 над Ботев Пловдив.

Гостите пък показаха, че могат да хапят - само на 3 точки са от намиращия се на шеста позиция Черно море. В последните си два мача възпитаниците на Сашо Ангелов стигнаха до победи - подчиниха с 2:1 Черно море и с 1:0 Дунав.

Най-критичният пост на "сините" - вратарският, е поверен на Божидар Митрев. Негова резерва е Мартин Полачек. Третият вратар - Николай Кръстев, остава извън групата за мача.

След като Лудогорец и ЦСКА не сбъркаха, Левски също няма право на грешна стъпка. Дали "сините" ще прибавят 3 точки към актива, може да разберете от директното излъчване на двубоя в ефира на Диема спорт, както и от чат - коментара на NOVSPORT.COM.

Двубоя може да гледате на живо ТУК и ТУК

Източник: Novsport

Последни новини