НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Верея

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Верея

Novsport

21-04-2018, 13:53

Левски приема Верея в мач, в който ще опита да сложи край на черната си серия за първенството. В последните шест мача отборът не е печелил - направи равенства с ЦСКА (2:2) и Етър (1:1) и загуби от ЦСКА (0:1), Берое (1:2), Ботев Пд (0:1) и Лудогорец (0:1).

Само още два пъти в историята си тимът е имал подобни поредици в шампионата. През 1955 година и през сезон 1963/64. И в двата тогавашни случая обаче сините имаха по 4 ремита и две поражения. Делио Роси със сигурност ще направи доста промени в състава.

Днешният двубой започва в 15:00 ч. Той ще се играе пред празните трибуни на стадион "Георги Аспарухов", заради наказанието на столичани. Срещата ще мине за Левски през призмата на задаващия се втори полуфинал с ЦСКА. Затова и на терена ще се появят хора, които през пролетта рядко намираха място в състава.

Интересното е, че старозагорци са един от двата тима от първата шестица, които Левски е побеждавал в първенството. Другият е Ботев. Сините не познават вкуса на успеха срещу Лудогорец, ЦСКА и Берое, които са по-напред в класирането.

Възпитаниците на Делио Роси са четвърти в подреждането, като изостават на 3 точки от Берое. Те трябва да изпреварят зелените до края на първенството, защото четвъртата позиция не гарантира бараж за Лига Европа.

Източник: Novsport

Последни новини